LONGTIME LINER

A sminktetoválás szakértője.

Utánozhatatlan technológiai precizitásának köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy a Long Time Liner sminktetováló géppel nem fogsz csalódni a sminktetoválásban. A magas szintű szakmai tudás és a Long Time Liner gép technikai megoldásával képesek vagyunk az arcon bármilyen sminktetováló feladat hibátlan elvégzésére, sőt. Az orvosi tetoválással extra szakértelmet vihetünk a minden napi munkánkba.

Magas minőségű pigmentek.

A Long-Time-Liner festékek gyönyörű színárnyalatokban kaphatóak, tapadó képességük maximális, így a festék biztosan a bőrben marad! Sokszínűségük garantálja a mindig tökéletes választást. Egyenletes felszívódásuk miatt pedig évek múltán is egyenletes színt biztosítanak.

Garancia.

A Long Time Liner 2007. óta minden évben, elnyerte a Beauty Award 1. díját sminktetoválás kategóriában.A természetes sminktetoválásra garancia:

- Több mint 15 éves szakmai tapasztalat a sminktetoválásban

- Szalonban kizárólag professzionális magas minőségű gépekkel és pigmentekkel dolgozom.

- Folyamatos veszek részt, mint hazai és külföldi trénerek által tartott képzéseken, hogy a legújabb sminktetováló technikákat alkalmazom.AMIVEL DOLGOZOM

Long-Time-Liner

A szakma 2007-től minden évben, immár 8. alkalommal ítéli a trófeát a müncheni vállalatnak. A kitüntetés valódi értéke abban rejlik, hogy az elégedettségi kérdőív kitöltésével a kozmetikusok, és a vendégeink is maximális pontszámmal illették a Long-Time-Liner sminktetováló gépet, a festékeket és szolgáltatásokat egyaránt.

A Long-Time-Liner® kizárólag egyetlen, orvosi acél tűvel dolgozik, mely megismételhetetlen pontosságot és kíméletességet biztosít. A Long-Time-Liner® nem köt kompromisszumot! Tökéletes eredmény, a lehető legkíméletesebb és legbiztonságosabb. Napjaink sminktetováló piacának egyik leglényegesebb kérdése a biztonság. A Long-Time-Liner® saját laboratóriumában kikísérletezett és gyártott pigmentjei a legmagasabb biztonsági követelményeknek is megfelelnek, orvosi minősítésű pigmentjei pedig steril implantátumként juttathatók a bőrbe. A Long-Time-Liner® megőrzi sterilitását, gyárilag előállított színei, a festékek konzisztenciája tökéletes eredményt biztosítanak.

A Long-Time-Liner profi sminktetoválás azt nyújtja számára, amit ígér, gyönyörű formákat, természetes árnyalatokat, esztétikus megjelenést kínál Önnek!

... hogy minden reggel szépen ébredhessen!

15 éve dolgozom a német Long-Time-Liner sminktetováló géppel, melynek precizitása megkérdőjelelezhetetlen. Miért alkalmazok több sminktetováló gépet? Manapság a különböző technikákhoz más - más típusú gépet igényelnek. A tetoválásaim nagy százaléka a szemöldök tetoválások teszik ki, így a maximumra törekedtem szemöldök szálazás kapcsán. Sokáig kerestem a hozzá legmegfelelőbb gépet, több tetováló gép kipróbálása után a BomTech választottam.

Új BomTech sminktetováló gép

BomTech sminktetováló gépek a szálazott szemöldöktetoválások mesterei! Segítségével ultra vékony, tökéletes szemöldökszálak tetoválását teszi lehetővé. A BomTech gépek precizitása nemcsak a szemöldöktetoválás esetén jelent előnyt. A precizitás mellett a gyorsaságot emelném ki. Korábban soha nem tapasztalt gyorsasággal telítődik a festék, és hibátlanul bent is marad.

A Long-Time-Liner Ajaktetoválásokban verhetetlen!! Szájtetoválások mestere!

A Long-Time-Liner® a szájtetoválások mestere, mivel kizárólag egyetlen, orvosi acél tűvel dolgozik, a processzorvezérelt behatolási mélység kontroll lehetővé teszi, hogy a hámréteg egyenletes pigmentálását, mely megismételhetetlen pontosságot és kíméletességet biztosít. A Long-Time-Liner® nem köt kompromisszumot! Tökéletes eredmény, a lehető legkíméletesebb és legbiztonságosabb ajaktetoválás. Napjaink sminktetováló piacának egyik leglényegesebb kérdése a biztonság. A Long-Time-Liner® saját laboratóriumában kikísérletezett és gyártott pigmentjei a

legmagasabb biztonsági követelményeknek is megfelelnek, orvosi minősítésű pigmentjei pedig steril implantátumként juttathatók a bőrbe. A Long-Time-Liner® megőrzi sterilitását, gyárilag előállított színei, a festékek konzisztenciája tökéletes eredményt biztosítanak.

A Long-Time-Liner profi sminktetoválás azt nyújtja számára, amit ígér, gyönyörű formákat, természetes árnyalatokat, esztétikus megjelenést kínál!

Sminktetoválás

Természetes hatású sminktetoválás, hogy kiemeljük arcod természetes szépségét!

- Szemöldök tetoválás

Microszálas legújabb technikákkal 45000.-
Soft púder: púder hatású szemöldök 39000.-
Artisty Eyebrow Microbleeding Ultratermészetes 42000.-
Hibrid Extra Microbleeding + soft púder 49000.-
Klasszikus satírozott szemöldök 45000.-

- Szemhéj tetoválás

Szempillatő sűrítés 32000.-
Szemhéj felső normál vonal+szempilla sűrítés 39000.
Szemhéj felső vastag vonal+ szempilla sűrítés 45000.-
Szemhéj alsó vonal 20000.-
Szemhéj alsó felső 55000.-

- Ajaktetoválás

Ajak lágy satír 55000.-
Ajak teljes satír rúzsozott száj hatás 65000.-
3D ajaktetoválás 75000.-

- Korrekciók, frissítések:

3 hónapon belül 1 korrekció ingyenes
3-6 hónapon belül minimális korrekció esetén 10000.-

15 hónapon belül - 40% frissítési kedvezményt biztosítunk a szalonunkban készült munkáink után.
2 éven belül – 20% frissítési kedvezményt biztosítunk a szalonunkban készült munkáink után.