Kiegészítő kezelések

Micro needling

Ez a FORRADALMIAN ÚJ, EGYEDI ANTI-AGING ELJÁRÁS a bőr öngyógyító mechanizmusait használja a fiatalító hatás eléréséért. A micro-needling erejével felélesztjük az új sejtek energiáit - ez napjaink egyik leghatékonyabb anti-aging kezelése. Tudományosan bizonyított képessége az új kollagén és elasztin termelése, illetve megnöveli a hialuronsav szintjét a bőrben. A micro-needling különlegessége, hogy nem roncsolja a bőrszövetet vagy a sejteket, csak minimális, célzott sérülést okoz. Ez indítja be a rövid regenerációs fázist és zárja ki az olyan ismert rizikókat, mint a hyperpigmentáció, vagy a hegesedés.

Reviderm

AZONNAI HATÁSOK: JELENTŐS JAVULÁS MÁR AZ ELSŐ KEZELÉS UTÁN

 • A bőr láthatóan feszesebb és simább
 • az arcbőr feszesebb és ragyogóbb egyenletesebb
 • sokkal komfortosabbnak érzi bőrét
 • a ráncok csökkennek, eltűnnek

HOSSZÚTÁVÚ HATÁSOK: LÁTHATÓ EREDMÉNYEK EGY 6 ALKALMAS KEZELÉSSOROZAT UTÁN

 • az epidermisz épül, vastagszik
 • javul a hidratáltság
 • megszűnnek a szerkezetileg károsodott területek
 • megújult kollagén rostok

MENNYIBE KERÜL A KEZELÉS?

ARC + NYAK KEZELÉSE - 1 alkalom - 25.000 Ft
ARC + NYAK + DEKOLTÁZS KEZELÉSE - 1 alkalom - 31.000 Ft
ARC + NYAK KEZELÉSI kúra - 150.000 Ft/6 alkalom
+ ajándék Post Needling Kit / otthoni utókezelő
ARC + NYAK + DEKOLTÁZSKEZELÉSI kúra - 186.000 Ft / 6 alkalom
+ ajándék Post Needling Kit / otthoni utókezelő
+ Intense Age Prevention / arcápoló szettAge Attraction: BHSYS ® Detox Skin Care

Védjegy oltalom alatt álló komplex előkezelési rendszer. Minden Meso Laser prekozmetológiai kezelést ezzel az előkezeléssel kezdünk.

A fiatal bőr elképesztően feszes, üde és rugalmas. Ám a hormonális változások, betegségek és sérülések apró nyomokat hagynak rajta, amik az idő múlásával egyre jobban láthatóvá válnak. Majd elindul az öregedési folyamat is, bőrünk megereszkedik és megjelennek az első ráncok. Ahhoz, hogy ezeket a szépséghibákat hatékonyan kezelni tudjuk, egy átfogó rendszerre van szükség, ami nem csupán az egyes tünetekre fókuszál, hanem komplex és hosszú távú megújulást biztosít a bőrnek. Rohanó világunkban kevesen vannak azok, akik a regeneráló, hámlasztó kúrák időszaka alatt szabadságra tudnának menni, hogy otthon vészeljék át a kezelések kellemetlen tüneteit (lemezes hámlás, aktív pirosodás). Ezért tettük le voksunkat a BHSYS® Meso Peel - hámlasztáson alapuló kezelési rendszert, amely egyszerre képes megújítani, regenerálni és feszesíteni a bőrt, mindezt a hámlasztás kellemetlen tünetei nélkül.

BHSYS

A Beta Hydroxy Peeling különleges összetevői a nagyon érzékeny bőr hámlasztására, regenerálására is alkalmasak. Sokkal jobb hatékonysággal működnek, mint az AHA savak vagy más mélyhámlasztó eljárások, miközben semmiféle irritációt, vagy kellemetlen tünet együttest nem okoznak. Az év bármely szakaszában alkalmazhatóak, ellentétben a legtöbb peeling kúrával. A BHSYS® kezelések hatására ugyanis a bőr fényérzékenysége nem nő, még akkor sem, ha a nyáron dolgozunk vele. Sőt, a legújabb kutatások szerint a benne található szalicilsav képes jelentősen erősíteni a bőr védekezési funkcióját a fényérzékenységgel szemben.Reviderm: Skin Peeler mikrodermabrázió

Reviderm: Skin Peeler mikrodermabrázióHatékony és kíméletes bőrcsiszolás. A bőrcsiszolás az ideális módja a bőrproblémák csökkentésének, a ragyogó arcbőr visszanyerésének. A mikrodermabrázió a peeling legmodernebb módja, amely csak speciális szakkozmetikusoknál található meg. Üzletünkben Európában a leghatékonyabb kezelési rendszerként nyilvántartott Reviderm mikrodermabráziós módszert alkalmazzuk. A Reviderm Skin Pealer nyolcszor nyerte el a Professzionális Szépségipari díjat.

A REVIDERM Skin Peeler készülékkel koridon kristályok áramló sugarával kíméletesen eltávolítjuk a felső hámréteget. A felső hámréteg célzott eltávolítása az alapi sejtréteg fokozott osztódását, megújulását eredményezi. Ezek a hámsejtek több élő sejtréteget képeznek és lépésről lépésre pótolják a károsodott területeket. Klinikai tanulmányok igazolják az epidermális megújulási arány serkentését. Amikor kozmetikai kezeléssel kötjük össze a bőrcsiszolást meghatványozódik az arckezelés hatása, a mikrokeringés fokozódik, a kozmetikai anyagok felvétele jelentősen megnövekszik.

Milyen problémákra alkalmazható a kezelés?

 • pigment és öregségi foltok
 • érett, lassú anyagcserét folytató bőr
 • ráncok kezelése
 • tisztátlanságok és akne sebhelyek
 • fény és nap okozta káros elváltozások
 • atrophie sorvadás

mikrodermabrázió

Kiegészítő tevékenységek

Természetesen az alapszolgáltatásokat is magas minőségben és kiváló szakmai háttérrel találod meg a Smaragd szépségszalonban. A szőrtelenítést cukorpasztával is kérheted, a 3D műszempilla hosszabbítást a legjobb minőségű anyagokkal végezzük, és ha derma roller kúrára vágysz akkor azért se kell más kozmetikát keresned.

Várunk szeretettel!

a Smaragd szépségszalon csapata