BABOR kezelések / Medical Beauty - Dr Babor

BABOR világ

A DOCTOR BABOR bőrgyógyászok és kozmetológusok által kifejlesztett és tesztelt öregedésgátló- és sejtregeneráló termékcsalád. Kiemelkedően magas hatóanyagtartalmuk, célzott megoldást nyújtanak az egyedi bőrproblémákra. Garantált a gyors, érezhető és látványos eredmény.

1,Refine Celullar –Detox therapy- Rozaceás (kuperózis), heges, hiperpigmentált bőr részére

Fáradt, sápadt bőrre, amelynél környezeti hatások okozott öregedés jelei láthatók, és amely a stressz jeleit mutatja( irritáció, bőrpír, viszketés, foltosodás, szárazság,tág pórusok). Couperosa/ hajszálértágulat esetén erősíti a bőr ellenálló képességét és megelőzi a környezet okozta bőröregedést. Az eredmény egy kiegyensúlyozott, energetikus, egészségesen friss bőr. A kezelés végét Babor Age ID nappali sminkkel zárjuk

1, Treatment Kit Detox 90 perc / 19.900 Ft

2,Lifting Celullar-  tónus- és rugalmasságát vesztett bőr részére.

A lifting specialista a következő problémák kezelésében: rugalmasságvesztés, ráncok, megereszkedett arckontúrok, szem és száj körüli ráncok. Újra strukturálja a bőrt és belülről épít. Csökkenti a ráncokat és gátolja a kollagén rostok leépülését. Nyugtatja az arcizmokat.

Rendkívül látványos, intenzíven hidratál és tartósan köti meg a nedvességet felgyorsítja a kollagénszintézist,így feszesít. A kezelés végét Babor Age nappali sminkkel zárjuk.

1.,Treatment Kit Collagen Booster-90 p 21.500.- /25+ korosztálynak

2,Treatment Kit Lifting Recontouring-90p 21.500.- /35+ korosztálynak

3, Repair Cellular-  intenzív regenerálás a fáradt igénybevett bőr részére

Regenerálás felsőfokon. Rendkívül hatékony kezelés a speciális Biogen Plant kivonat erejével intenzív sejtregenerációt céloz meg, egy igazi öregedésgátló csodaszer. Kiegészítő kezelésként is alkalmas plasztikai műtétek előtt, valamint műtétek utáni bőrregenerálásra. A kezelés végét Babor Age ID nappali sminkkel zárjuk

1,Treatment Kit Repair Cellular-90p 19.900.-

4,Purity Cellular-aknés,problémás bőr kezelésére

Mondj búcsút a zavaró pattanásoknak. Speciális kezelés az akut, stressz okozta bőrtisztátalanságokra. A faggyútermelést kontrolálva a problémás bőr kellemetlen tüneteit láthatóan csökkenti, az arcbőrt finomabbá, nyugodtabbá varázsolja. Általában 4 alkalom ajánlott, amelyek mellett heti egyszeri tisztítás is fontos, amikor is egy AHA gyümölcssavas maszkot és egy professzionális mélytisztítót alkalmazunk a bőrön. A kezelés végét Babor Age nappali sminkkel zárjuk

A kezelés időtartama: 90 perc / 18.500 Ft

5,Hydro Cellular-extra hidratálás a bőrnek a Hyaluronsav erejével

A hidratáltság fontos az egészséges fiatalos bőrnek! A száraz, nedvességhiányos bőrre felüdülést hoz az új Hydro cellular kezelés. Alaposan és mélyen hidratál, kisimít, vitalizál. A kezelés nyomópont masszázst, valamint a kezelés végén felhelyezésre kerül egy speciális maszk 99%-ban természetes, fagyasztással szárított kollagénnel. A Collagen Biometrix Face intenzíven hidratál és felgyorsítja a kollagénszintézist. A kezelés végét Babor Age nappali sminkkel zárjuk.

A kezelés időtartama: 75 perc / 21.900 Ft

6., Dr. Babor Therapy - Ultimate Vitamin C

Vitaminbomba a bőrnek. Fáradt, fakó arcszín, dohányzástól elszürkült bőr felszín, pigmentfoltos, ráncos, rugalmasságát vesztett bőrre. A 6 hetes intenzív kúra után a bőr feszessége és rugalmassága kézzelfoghatóan és láthatóan javul. A kúra után a bőr rugalmasabbá válik, friss, vitalizált arcszínt kap és védelmet a káros környezeti hatások okozta bőröregedés ellen.

A kezelés időtartama: 60 perc / 16.500 Ft