BABOR kezelések / Luxus kezelések

BABOR HSR Lifting Extra Firming

Átfogó kezelés az összes típusú ránc ellen .A ránctalanítás speciálistája egy rendkívüli kényeztető wellness kezelésbe burkolva. Megemel és feszesít! Személyre szabott kezelés az abszolút lifting hatásért. A bőr visszakapja fiatalos feszességét és rugalmasságát. Az arc kontúrok határozottabbak lesznek. A termékcsalád mindennapi használata hatásosan csökkenti a gravitációs-, mimikai és plisée ráncokat, láthatóan ellensúlyozza a rugalmasság elvesztését.

Kezelés menete: letisztítás, vitalizálás, peeling, tonizálás, ajakápolás, Babor Lifting Touch masszázs, HSR lifting extra firming szérum, szemkörnyékápolás, maszk, HSR lifting face line mask, kézhát és kar kezelés, lezáró krém,Age ID smink.

Kezelés időtartama: 120 perc / 24.500 Ft

Luxus kezelések

Reversive LUXUS arcápolás

BABOR ReVersive exkluzív pro-aging kezelés Megelőzés és késleltetés luxus kivitelben. A termékcsalád mindennapi használatával az öregedés összes látható jele ellen felveszi a harcot. Ragyogóbb és fiatalosabb megjelenést kölcsönöz a bőrnek, mely feszesebb, simább és bársonyosabb lesz. A termékcsalád könnyen használható és praktikus. Idő takarékos és complex hatást nyújt. Kifinomult elegáns életstílus orientált. Clean Beauty minőség! Szilikon-, ásványi olajtól-, parabénektől-, PEG származékoktól mentes vegán termékcsalád.

Kezelés menete: letisztítás, vitalizálás, AHA peeling, tonizálás, kézhát- és kar peeling, ajak fiatalítás,fiatalság dual serum, lifting masszázs, szemkörnyék ápolás, ReVersive maszk, kézhát- és karmasszázs, zárókrém,Age ID smink.

Ajánlat: menyasszonyok részére előkészítő bőrterápia utolsó lépéseként a nagy nap előtt 1 héttel. Kezelés időtartama: 120 perc / 35.000 Ft

Luxus kezelések

GRAND CRU – A RÓZSA ÁLTAL INSPIRÁLT kényeztető anti-aging arckezelés.

A Grand Cru minden idők legexkluzívabb ampulla kezelése, melyben a BABOR két ikonikus eleme, a rózsa és az ampulla egyesül. A kezelés folyamán 3 precíziós koncentrátumot alkalmazok, amelyek kivételes anti-aging fiatalító hatásuk mellett az érzékeinkre is hatnak. A The Rose ampulla damaszkuszi rózsa kivonattal azonnal csökkenti a ráncok mélységét és regenerálja az arcbőrt. Ezt követi a The White ampulla, mely fehér alba rózsa kivonattal még simább, egyenletesebb és fiatalosan ragyogó arcbőrt varázsol. Az intenzív ampullakúrát a The Black ampullák zárják, mely a black baccara rózsa kivonattal védelmet nyújt a bőr számára, így segít megelőzni a környezeti hatások okozta korai bőröregedést. A kezelés megerősítéséhez, otthoni használatra ajánlom a GRAND CRU ampullaszettet.

Kezelés időtartama: 120 perc / 21.500 Ft

Luxus kezelések

Sea Creation kezelés Az örök fiatalság titka az óceán mélyéről.

Kényeztetés, luxus és pontosan összehangolt hatóanyagok ennek a kezelésnek a filozófiája. Tapasztald meg a legjobb kikapcsolódást az egyedülálló Babor masszázs technikákkal, valamint a legaktívabb és ritka hatóanyagokkal, melyek mélyen a tengerben találhatóak, ezáltal létrehozva egy láthatóan feszes, tónusos, mélyen hidratált és ránc mentes bőrfelületet. Luxus öregedésgátló kezelés a tenger mélyéből a feszesebb, sima,fiatalos bőrért. Fedezd fel a Babor Sea Creation mélytengeri hatóanyagok nyújtotta luxus élményt.

Kezelés menete: Ráhangolódás a kezelésre :nyak,váll és teljes test ellazítása, letisztítás, vitalizálás, peeling, tonizálás, méregtelenítő maszk, karok frissítése, SEA Creation THE serum,szemek és ajkak feltöltése a THE CREAM és hideg masszázsgyöngyök segítségével,LIFTING TOUCH MASSZÁZS,SEA CREATION MASZK és foil maszk,kéz és kar masszázs,kezelés lezárása SEA CREATION THE CREAM, AGE ID SMINK

Kezelés időtartama: 120 perc / 60.000 Ft