AGE ATTRACTION

Prekozmetológia

A jövő kozmetikája, ahol a kezelések kizárólag lézeres csúcstechnológiára és innovatív hatóanyagokra épülnek. Neked szól, ha hiszel a fejlődésben, nyitott vagy az újdonságokra és többre vágysz egy hagyományos kozmetikai kezelésnél. Minden kezelésünk személyre szabott, amely lokálisan és a hosszú távú anti-aginget szem előtt tartva, komplexen kezeli a bőröd esztétikai problémáit.

Prekozmetológiai kezeléseinkről Age Attraction márkaoldalunkon bővebben is tájékozódhatsz!
Kattints a részletekért >>>

Age Attraction

MILSYS® Fókuszált mezoterápia

A MILSYS® fókuszált mezoterápia kezelést nem szabad összetéveszteni a sima, tű nélküli mezoterápiával, hiszen egy olyan igazoltan hatékony esztétikai beavatkozás, amely a tű nélküli mezoterápiás kezelések kapcsán nem megvalósítható. Igazolt hatékonyságát a hatóanyagok bejutására "in vivo" hatástanulmány igazol. A kutatást 2017 februárjában Németországban a Jenai és Saarbrückeni egyetem kutatóinak szoros együttműködésével, hipermodern mérőműszerek segítségével végezték el.

A fókuszált mezoterápia egyedülállóan hatékony megoldás arra, hogy időben felvegyük vele a küzdelmet, megelőzzük a tünetek kialakulását és hosszú távon megőrizzük a gyönyörű, ápolt bőrt.

KINEK AJÁNLJUK? Huszonéveseknek, akik szeretnék időben és tudatosan felvenni a küzdelmet a bőr öregedésével. A kezelés elődleges célja a lifting és ránckezelés, de az igazolt hatóanyag bevitel lehetőséget nyújt más, pl. gyulladáscsökkentő, pigment halványító anyagok használatára is.

A kezelés időtartama: 45 perc / 15.900 Ft


MILSYS® Lézeres mezoterápia

A MILSYS® lézeres mezoterápia napjainkban a legfejlettebb és leghatásosabb non-invazív (tűszúrás, műtét nélküli) eljárások egyike. Ennek egyedülálló képviselője a német mérnökök által fejlesztett Meso Laser készülék, amely ötvözi a nagy teljesítményű lézer erejét a fókuszált elektroporációs technológiával. A lézer ún. biostimuláló hatásának köszönhetően egyedülálló hatékonysággal stimulálható a bőr kollagénszintézise. Többek között ennek következménye a MILSYS® lézeres mezoterápia tartós hatása.

A MILSYS® lézeres mezoterápia kezelésekkel azonnal ragyogó és látványos eredmény érhető el. Az innovatív technológiának és a bevitt szuperkoncentrátumoknak köszönhetően nem csupán a látható tüneteket kezeli, hanem lassítja az öregedési folyamatokat és hosszú távon segít megőrizni a bőr fiatalságát.

KINEK AJÁNLJUK? 30 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket. A kezelés elsődleges célja a lifting és ránckezelés, látványos és tartós megoldást nyújt a megereszkedett, tónusát vesztett arcbőrre és a kialakult ráncokra.

A kezelés időtartama: 60 perc / 19.900 Ft


SHINING STAR – transzdermális niacinamid kúra

Az Age Attraction rendkívül magas, 12%-os niacinamid koncentrátuma forradalmi újdonságnak számít a kozmetikai piacon. A többi niacinamidos termékünkkel szinergiában működve lélegzetelállító eredményeket érhetsz el vele mind a szalonkezelések, mind az otthoni arcápolás során.

A transzdermális niacinamid kúra több szempontból is lenyűgöző kezelési lehetőség. A kezelés során a hatóanyagot a Meso Laser készülék egyedülálló transzdermális technológiájával juttatjuk be a bőrbe, megkoronázva egy erőteljes anti-aging hatású lézeres biostimulációval.

KINEK AJÁNLJUK? 30 év feletti nők, férfiak részére, akik szeretnék időben és tudatosan felvenni a küzdelmet a bőr öregedésével és a pigmentációs zavarokkal szemben. A kezelés elődleges célja a feszesítés, azonban erőteljes hatással van a pigmentállomány kiegyenlítésére és a pigmentfoltok kialakulásának megelőzésére is, továbbá képes normalizálni az faggyúmirigy túltengés okozta kellemetlen bőrproblémákat is.

A kezelés időtartama: 60 perc / 24.900 Ft


Diamond Dream Luxury Genocare

"Ez lehet az eddigi legnagyobb lépés az öregedés elleni kezelésben"- nyilatkozta Makoto Kuroa, a Southwestern Medical Center professzora. Szeretnéd megtalálni a fiatalság forrását? A Diamond Dream luxus kozmetikai genokúra a high-tech bőrfiatalító kezelések legújabb innovációja. A lézer lenyűgöző hatását ötvözi az időtlen szépség titkos összetevőjével: az egzotikus hó-alga koncentrátummal.

KINEK AJÁNLJUK? 30 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni bőrük rugalmasságát és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket. A Diamond Dream luxus ránctalanító kúra ideális megoldás mindenkinek, aki nem szeretne sebészeti vagy más invazív eljárást alkalmazni, hanem elérhető árú, innovatív megoldást keres a gyönyörű és feszes arcbőr hosszú távú megőrzéséhez.

A kezelés időtartama: 60 perc / 19.900 Ft


CW LASER

A kezelés során az egyik legerősebb anti-aging összetevőt, a triplex hyaluronsavat nem csupán egy, hanem három rétegben juttatjuk a bőrbe az egyedülálló Meso Laser transzdermális technológia segítségével. A tartós és látványos eredmény eléréséhez a hyaluronsav mellett további specifikus anti-aging összetevőket alkalmazunk. Végül a bejuttatott hatóanyagokat a CW Laser segítségével aktiváljuk, melynek hatására a bevitt hatóanyagok beépülnek, a bőrszövet tömörödik, kisimul, a kezelés pedig rendkívül tartóssá válik.

A kezelés 100%-ban biztonságos, tökéletesen egyenletes hyaluronsavas feltöltés, azonnali hatással, gyógyulási idő nélkül. A kezelést követően a bőr nem pirosodik ki, nem érzékeny, a kezelt felületek nyomkodásra sem fájdalmasak, véraláfutás az alkalmazott technológiának köszönhetően kizárt.

KINEK AJÁNLJUK? A CW Laser innovációja minden életkorban és bőrtípusra hatékonyan alkalmazható. Neked ajánljuk, ha olyan kezelést keresel, amellyel nem kell kúrát végezned, hanem már egy alkalommal is látványos változást érhetsz el, és az eredmény több héten keresztül vagy akár hónapokig tartós marad.

CW LASER kezelési paletta:

  • Hyaluron Max Skin Boost - 25 év felettieknek
  • Meso Delux - 40-es korosztálynak
  • Meso Diamond - maximalistáknak

A kezelések időtartama: 90-120 perc / 32.700 / 36.900 / 45.900 Ft


MILSYS® Laser Special (kollagén rekonstrukció)

A lézeres kollagén mátrix rekonstrukció az egyik legmeghatározóbb kezeléssé vált a hosszú távú anti-aging területén. Számos kutatás bizonyította, hogy a speciális lézerek (nagyon pontosan meghatározott lézerfénnyel, teljesítménnyel és kezelési protokollal) képesek pozitívan hatni a kollagén mátrixra, és sokáig rugalmasan tartani a bőrt.

A Meso Laser nagy teljesítményű lézere intenzíven stimulálja a fibroblaszt sejteket, rugalmasabbá teszi a kollagén mátrixot, ezáltal pozitív hatással van az öregedési folyamatok lassítására.

KINEK AJÁNLJUK? 30-40 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket. A kezelés extrém erős kollagén mátrix rekonstrukciós kúra, elsődleges célja a lifting és ránckezelés. Látványos és tartós megoldást nyújt a megereszkedett, tónusát vesztett arcbőrre és a kialakult ráncokra.

A kezelés időtartama: 45 perc / 12.900 Ft (10 alkalmas bérlet: 120.000 Ft)

Age Attraction


Age Attraction - Problémamegoldó kezelések

Az akné, a rosacea és a pigmentfoltok rendkívül hatékonyan kezelhetők az Age Attraction / Meso Laser kezelések segítségével, a problémás bőr gyógyulásához azonban rendkívül fontos, hogy az otthoni ápolás is megfelelő legyen (a problémát ne fokozza, regeneráló, gyulladáscsökkentő, halványító hatással bírjon – probléma fennállásától függően). Az Age Attraction kezelések legfőbb előnye, hogy gyorsan és fájdalommentesen érhetünk el velük rendkívül tartós eredményt.


PROBLÉMAMEGOLDÓ KEZELÉSI PALETTA:

Age Attraction Whitening Skin Care – Pigment halványítás, bőrvilágosítás

KINEK AJÁNLJUK? Aki pigment halványítást szeretne, vagy világosító kezelést fénykárosodott, szürke, dohányos bőrre. A kezelés hatékony segítséget nyújt a kialakult pigmentfoltok halványításában, illetve a bőr természetes pigment képződésének szabályozásában.

A kezelés időtartama: 40 perc / 13.900 Ft


Age Attraction Akne Control – Akné kezelés, gyulladáscsökkentés

KINEK AJÁNLJUK? Aki szeretne hatékonyan és tartósan leszámolni az akné és szeborrea okozta bőrproblémákkal. A kezelés elsődleges célja a faggyúmirigy működés szabályozása és az intenzív gyulladáscsökkentés aknés, szeborreás bőr esetében.

A kezelés időtartama: 40-60 perc / 9.900 Ft-tól


Age Attraction Cuperosa Ultimate Treatment – Rosacea lézeres kezelése

KINEK AJÁNLJUK? Aki szeretne hatékonyan és tartósan leszámolni a rosacea okozta bőrproblémákkal. A kezelés eredményes megoldást nyújt az aktív rosacea tüneteinek kezelésére, a rosacea nyugalmi állapotának hosszú távú fenntartására, valamint a túlzottan érzékeny bőr kezelésére.

A kezelés időtartama: 20-40 perc / 9.900 Ft-tól


BHSYS® Meso Peel

A fiatal bőr elképesztően feszes, üde és rugalmas. Ám a hormonális változások, betegségek és sérülések apró nyomokat hagynak rajta, amik az idő múlásával egyre jobban láthatóvá válnak. Majd elindul az öregedési folyamat is, bőrünk megereszkedik és megjelennek az első ráncok. Ahhoz, hogy ezeket a szépséghibákat hatékonyan kezelni tudjuk, egy átfogó rendszerre van szükség, ami nem csupán az egyes tünetekre fókuszál, hanem komplex és hosszú távú megújulást biztosít a bőrnek. Rohanó világunkban azonban kevesen vannak azok, akik a regeneráló, hámlasztó kúrák időszaka alatt szabadságra tudnának menni, hogy otthon vészeljék át a kezelések kellemetlen tüneteit (lemezes hámlás, aktív pirosodás).

Ezért jött létre a forradalmian komplex BHSYS® Meso Peel – hámlasztáson alapuló kezelési rendszer, amely rendelkezik a leghatékonyabb hámlasztási eljárások minden előnyével azok kellemetlen tünetei nélkül.

KINEK AJÁNLJUK? 30-40 év felettieknek, akik szeretnék visszanyerni és sokáig megőrizni ragyogó, fiatalos megjelenésüket. A kezelés extrém erős regeneráló kúra, kitűnő regeneráló, bőrmegújító, feszesítő és gyulladáscsökkentő hatással. Látványos és tartós megoldást nyújt a megereszkedett, tónusát vesztett arcbőrre és a kialakult ráncokra.

A kezelés időtartama: 45 perc / 15.900 Ft (6 alkalmas kúra: 83.900 Ft)

Age Attraction